Vakantie in de Elzas
Toch even een kort berichtje. We zitten hier gezellig,we zitten hiet oke. Geheel tegen de verwachting, er waren 2 regen dagen verwacht, is het heerlijk hier. Gisteren samen wezen fietsen. Dat was een verdeeld succes, even de bergjes mijden als we samen fietsen. Maar dat moet je eerst even ontdekken. Verder de omgeving een beetje bekeken en boodschappen gedaan. Kregen laat in de middag bezoek..... van de ooievaar!! De schrik slaat je om t hart als je t beest voor je deur ziet staan!
Vandaag alleen op de fiets gestapt, moeders zit met dr knieen tegen elkaar(ivm de ooievaar) en heb t rondje iets groter gemaakt. Gaat best lekker, rustig opbouwen maar. Gaan straks weer verder metColmar ontdekken.
Voor nu groetjes Co&Henry
Heeft co niet van die clips om d'r broekspijpen ivm de ooievaar. En trouwens de laatste is toch ut huis uit, dus is er weer een kamertje vrij, en een leuk klein krijgsMANNETJE ????
Geniet lekker van jullie vakantie, fiets met mate en drink voldoende.
Groeten graafie.
fijn dat jullie het naar je zin hebben. Het is daar in de buurt vergeven van de ooievaars is onze ervaring, dus maak je borst maar nat!
Hopelijk is het bij jullie niet zo snikheet als hier, want dan wordt fietsen niet echt een pretje lijkt me. Ben benieuwd naar het volgende verhaal.
groet, Alie en Bert
diverse kilo's afgevallen ,lekker spartelen in het water.
zo'n fraai beest raakt daarvan in de war
heeft het idee van dat is nog een vitaal ventje daar kan nog wat worden afgeleverd en dan nog frans ook het kan eigenlijk niet beter.
geniet er echt van want hier is niet echt een werkbaar temperatuurtje.
gaan wachten op het vervolg.
henry vermaak je eigen enne laat je niet gek maken door die ooievaar groetjes Robbie,
PS volgens mij staat er hier aan de overkant een op de dak kapel, is gelukkig de overkant
Nou dat klinkt al weer goed. Heerlijk fietsen door het Franse land. Heb vandaag een rondje door de Alblasserwaard gemaakt. Ook prachtig en heb veel "zusjes" van de ooievaar gezien, nl de reiger.
Veel (fiets) plezier nog!