Henry's.reismee.nl

Oude liefde terug in mijn leven.

Zaterdag kwam ik haar weer tegen en ja er gebeurde iets met me. We hadden al eens wat gehad samen, maar ja hoe gaat dat. Je komt een ander tegen en voor je er erg in hebt val je daar voor. We konden het samen goed vinden en er gebeurde meer. En ja dat doet je hartje harder kloppen. Maar door een tragisch ongeval werden we uitelkaar gerukt. Voelde me wel rot in die tijd en dacht vaak aan haar die ikafgelopen week weer tegen kwam. Maar ja, zij had inmiddels ook weer een ander. Of ze er gelukkig mee was? Ik probeerde er maar niet aan te denken. Zag haar nog wel regelmatig.Heb toen ook een periode gekent met wat korte relaties. Maar echt gelukkig was ik niet. Eindelijk was het vakantie en dacht even helemaal aan niets. Even tot rust komen en dan komt het wel weer goed. Maar toch stiekem hoop je op een nieuwe ontmoeting. Tegelijkertijd denk je, allemaal leuk en aardig maar hoe vertel ik het thuis, dat ik weer een ander heb. Allemaal moeilijke dingen. Maar nu, afgelopen zaterdag kon ik er niet meer om heen. Ik heb haar mee naar huis genomen en het aan Cobie opgebiecht dat er iets moois tussen ons is. En, weet je, Cobie was er ook blij mee. En zei, ze ziet er nog goed uit en ik hoop dat jullie nog veel leuke dingen gaan beleven. Nee,echt ze gunt me echt deze oude liefde, de BT-RT-66 mijn 'nieuwe' vrachtwagen.
Wink

Miranda

Haha geniaal!!!

Hans en Lida

Veel plezier en veilige kilometers met je "nieuwe" oude liefde

Cora

Daten met een vrachtauto........ het moet niet gekker worden. Maar ik wens je weer veel LIEFDE

Cora

Nou da's ook raar, mijn reactie wordt maar voor de helft weergegeven. Ik wilde dus zeggen: veel LIEFDE en geluk met die goeie ouwe truck!!

Graafie

Wat gaan we nou krijgen ???
Weer naar die ouwe liefde terug, die met dat hoge voorhoofd ??? Nee toch, die andere was toch veel fijner om de liefde mee te bedrijven !!!

Gelukkig bedoelde je niet de scania, maar het DAFFIE.
veel plezier met je oude vlam ;-)

Henry

Dank u voor deze hartverwarmende reacties, word er gewoon emotionaal van.

the ex red daf

Veel plezier en veilige kilometers met die ouwe.
groetjes van Robbie

astrid & kees

schuur opruimen prima.
ongelukje krijgen bij dat opruimen is pijnlijk maar te overkomen.
maar ga nu niet vertellen dat er een andere daf staat .
jij bent lekker bezig.
mocht het ernstig worden ga in een hoek zitten en wacht tot het over is een glaasje wijn erbij en je zal zien het komt goed.
veel plezier en werk vreugd met UW nieuwe voertuig
groeten uit het uiterste puntje van utrecht