Toch eens even laten horen hoe t gaat.
Het is alweer even geleden dus het is weer eens tijd voor een verhaaltje. Ik ben nog regelmatig onder controle van de dokter. En na wat training en wat kilo's kwijt gaat het de goede kant op. De bloeddruk was gedaald en dat doet goed. Maar door omstandigheden moest ik na een paar weken weer een paar maandagen werken en dan zien we toch de bloedruk stijgen. Raar maar waar. In een paar weken is dus de druk nog niet van de ketel. Hoop vanafnu weer terug vier dagen te gaan werken en verder te gaan waar we gebleven waren.Het is wel prettig om samen wat meer tijd te hebben. Jekan allebei je verhaal eens kwijt over de dingen diegebeurt en nog gaande zijn. Er zijn nog wat dingen die opgelost moeten worden,maar daar word nu aan gewerkt. Dat zal uiteindelijk ook weer meer rust geven. We zijn er nog niet maar we zijn onderweg zullen we maar zeggen.Inmiddels zijn er dus 7 kilo's af en ik moet zeggen dat voelt prima. Hoop deze trend nog even voort te zetten. Heb het goed naar mn zin op de sportschool liters zweet glijden van t ruggetje. Ook thuis heb ik wat atributen om me in het zweet te werken. Al lukt dat niet altijd omdat ik toch vaak wat later thuis ben. Maar probeer het wel al is het maar een half uurtje. Ook de trainster heeft er schik in en heeft wat oefeningen die onderweg en thuis kan doen op papier gezet. Zij heeft in de ploeg van Leontine van Moorsel gefietst en dat schept een (fiets)band. Ha ha. Het valt ons erg mee dat ik toch al zoveel kilo's kwijt ben. Want door de trainingen neemt je spiermassa toe en die is zwaarder dan het vet die er af moet. We kregen dan ook het advies niet te veel naar de weegschaal te kijken. Het is beter om de borst en buik omvang te meten en zie daar. Na een maand trainen echt centimeters er af en toch ook kilo's kwijt, echt super. Stiekem aan word het weer ook beter en kan ik ook weer eens op de fiets klimmen. De bezoeken aan de dietiste doe ik ook op t fietsje, even Zoetermeer op en neer is ook al een aardige training. Komende maandag gaan we weer kijken of de bloeddruk weer gezakt is. Word vervolgt.
ga zo door vriend, je doet het beter als ik, ben nog geen kilo minder en ik moet er toch zeker 6 kwijt, bij mij is door medicijnen mijn bloeddruk prima, allen is mijn suiker op rand dus daarom 6 er af, volgens mij zijn die kwaaltjes van ons typisch welvaart ziektes en westerse kwalen.
maar ja Afrikaanse ziektes is ook wat hoor, begint al dat je twee dagen moet lopen voor dat je bij de dokter bent, en dan blijkt dat ze geen medicijnen hebben voor je ,en dan mag je weer terug lopen, dus overgewicht hebben ze niet , en voor de rest hebben ze ook niks, dus henry gewoon hard fietsen en af en toe wat lekkers eten,
groeten van die oude (officieel aower ) trucker