Henry's.reismee.nl

Vakantie!!

Het is zo ver, eindelijk vakantie! Na alle gebeurtenissen en toestanden van de afgelopen periode zijn we er wel weer aan toe. Eerst zouden we in ons eigen landje blijven touren met de fiets,maar na lang beraad hebben we er toch voor gekozen om het franse land op te zoeken. Niet op de fiets maar die gaan wel mee. We hebben gekozen voor Eguisheim net onder Colmar. Aan de ene kant het rijndal en aan de andere kant de uitlopers van de Vogezen. Komt mooi uit, voor elk wat wils. We hebben een mooie fietskaart op de kop kunnen tikken van de omgeving. En daar al wat vlakke etappes opuit gezet. Voor mezelf liggen er in de Vogezen nog een paar uitdagingen te wachten o.a. de Grand Balon(1425 mtr) Dus maar eens kijken of ik het nog niet verleerd ben en of de conditie het toelaat.

Normaal kregen jullie dagelijks een update. Ik wil jullie onze avonturen niet onthouden, dus die verslagjes komen er wel,maar op een later tijdstip. We willen eens lekker sportief bezig zijn en een helemaal de batterij weer opladen. Word vervolgt.

Hans en Lida

We wensen jullie heel veel plezier!

groetjes
Hans en Lida

astrid & kees

geniet ervan verhaaltjes komen later wel

Graafie

Veel plezier en ik wens jullie een goede/juiste balans tussen genieten en afzien op de fiets. Neem het er lekker van, hopelijk zit het weer een beetje mee.

Groeten michel.

John en Claudia den Haan

Fijne vakantie , veel fiets plezier , goed weer en geniet er van.

the ex red daf

veel fiets plezier daar in la douce france, en henry denk maar zo dat je net als ik de grand ballon met de truck ook al beklommen hebt, dus met die een pk turbo van je red je het makkelijk veel plezier en genieten maar , groeten van Robbie de ex red daf truckert