Henry's.reismee.nl

Nog een tipje van de sluier?

Nou vooruit dan. Als je zoiets gaat doen,wat neem je dan mee? Ik zal jullie dat eens proberen uit te leggen. Om te beginnen is de stelling: 'wat je niet mee neemt,is mooi meegenomen' een goede. Je moet het allemaal mee slepen, omhoog zeulen,enz.

Persoonlijke dingen: Paspoort, rijbewijs, verzekerings papieren, creditkaart, GSM,fototoestel, dagboekje, bril, zonnebril, pelgrimspas, boekingspapieren voor de terugvlucht.

Kleding: 2 fietsbroeken met zeem, 1 lange fietsbroek, 2 fietsshirt's, 2 drooghoud hemdjes, 1 fietsjack, fietshandschoenen,1 regenjack, 2 onderbroeken, 2 sportbroeken, 1 afritsbroek, 2 poloshirt's, sokken,slippers, sportschoenen, helm.

Eten: pannensetje, 1 benzinebrandertje, aansteker, bestek, mok, bord,blikopener, 2 droge maaltijden(water erbij en opwarmen en eten,is voor noodgevallen),oploskoffie,thee, zout, peper, kruiden.

Gereedschap: Diverse imbussleutels, Kettingzweep, pignonafnemer,plakspullen, baco, noodspaken, spakensteller,minipomp(tot 10 bar) , tyripes, ducktape, reserve boutjes en moertjes, reserve remblokjes.

Slapen: twee persoons tent, grondzeil,4 harde grondharingen, self inflating matje, slaapzak, katoenen laken zak, toiletspullen,

Reizen: 3 delen route boek St Jacobs fietsroute, landkaart Belgie,Frankrijk,Spanje, Kleine EHBO set, paracetamol, diareeremmers, Detol.

O ja, oordopjes!! Omdat hij snurkt, dat zegt hij ook trouwens. Ik heb t nog niet gehoord,hi hi.

Dit alles word verpakt in 4 zijtassen, 1 kanozak en een stuurtas, deze zijnallemaal waterdicht. Alles bij elkaar weegt het +/- 18 a 20 kilogram.

De fiets: Giant trekkingbike met 24 versnellingen tassendragers voor en achter, 2 bidons(0,75 Liter), Kilometerteller.

Met dit alles gaan we dus op pad en met een dosis geluk natuurlijk.

Angelique

Alles bij elkaar 20kg ... da's niet zoveel.
Maar ja .. je moet het ook allemaal meeslepen he? :)

Ik wens jullie alvast veel plezier toe op jullie fietstocht.
En natuurlijk weinig lekke banden ... NUL lekke banden!

astrid & kees

Henry waar abraham de mosterd haalt dat maakt niet zoveel uit , maar hopelijk is aan het eind van DE RIT wel mosterd te koop.
Hoop na zoveel voorberieding dat alles meer dan goed gaat.
Heel veel veilige en prettige km gewenst van ons twee voor juliie beiden.