De route van Haarlem naar Santiago de Compostella
Hallo Henry en Henry,
Als ik zo jullie acties en verhalen tot op heden toe lees, dan komen jullie er al aardig in te zitten. We spreken elkaar nog voordat jullie aan deze reis beginnen. Alvast heel veel succes gewenst en we vertrouwen erop dat jullie het einddoel zullen halen. We vinden het heel moedig en in gedachte reizen we met jullie mee. Met vriendelijke groet, Martin en Rita Oudewater
De laatse loodjes, en dan mag je aan de tocht beginnen. Ik hoop dat het een mooie en zonnige tocht gaat worden en met de route boekjes in je tas gaat dat zeker goed. De voorbereiding is al goed dus het gaat zeker lukken, wij (je dochters en ik) gaan het allemaal vanaf de "zijlijn" volgen.
Liefs xxxxxxxxx je muis
ten eerste a.s zaterdag een fijne dag met gezin en familie verder wens ik je een goede reis zonder lekke banden en goed weer maar dat hebben we niet in de hand en een behouden thuiskomst ik hoor wel weer
groetjes uit krimpen aan den ijssel
nou vriend , t is bijna zover, op je verjaardag ff een stukkie warm draaien naar Haarlem en terug, en dan ja maatje, ik/wij geloven in je/jullie suc6 suc6
groetjes Bernadette en Henk
Hey Henry, onwijs veel succes met jullie reis. Wat een onderneming zeg. We zullen jullie volgen via deze site. Leuk hoor om op de hoogte te kunnen blijven zo.
Veel plezier. Groetjes Caroline