Eerste stempel in Haarlem
Centvinqt-quatre Heu??!! Ja ja, 124 kilometer! Kunnen jullie alvast wennen als straks de verslagen in het frans gedaan worden. Geintje!! Maar goed,wat een dag om te fietsen. Als we straks toch zulk weer mogen treffen. s'Morgens gelijk maar in t korte broekje vertrokken en na 20 kilometer ook t jasje maar uit gedaan. Het liep als een speer en we waren zo in Leiden. Net de staduithebben we onze eerste pelgrimsdaad verricht. Een jonge dame had pech,ketting van t tandwiel. Nou,dan is zo'n daad zo verricht. Kijk als ze73 was weet ik t nog niet,ha ha. Vlug had Henry W de ketting er weer om liggen,toen de ketting strak gezet, en weg waren we weer!! Nog een beetje van slag van onze daad ging het verkeerd. Verkeerde weg in gegaan. We hadden het rap door. Voorbij Voorschoten kwamen we langs de Leidsevaart te rijden, makkie dus. Bij Vogelzang zien we nog een paar pilgrims. Via Bennebroek en Aardenhout komen we Haarlem binnen. Het is inmiddels al elf uur en rond deze tijd hadden we een afspraak! De stoplichten werken niet echt mee. In de stad word het even zoeken. Ik herken maar weinig meer, toen maar een postbode gevraagd. Nou,we stonden een straat te ver. Even terug,links en bij het water rechts en dan links de brug over. Best gelopen.We kwamen de Hagestraat in en daar wachten een verrassing. Er stonden drie vrouwen op ons te wachten. Cobie was met allebei m'n dochters stiekem naar Haarlem gekomen. Hartstikke gaaf,mooier verjaarskado had er niet kunnen zijn. Aangebeld werd er niet direct open gedaan. Het zou toch niet waar zijn! Maar na nog wat pogingen was het zo ver. Binnen kregen we uitleg van het onstaan en de functie van het complex. Boven in het gebouw zit nog een kapel,daar hebben we onze stempel gekregen. Heel apart. Na nog wat gegeten te hebben op een terrasje met Cobie en de meiden was het weer tijd voor de terug reis. Die verliep eigenlijk nog sneller dan de heen reis. Bij de Rotte langs de A12 weer afscheid genomen van m'n fietsmaatje. Toen ik thuis kwam zat er een vreemde vent voor de deur, Abraham!! In fietskleding dat dan weer wel. Echt gaaf!!
foto's volgen
mooi het eerste etap is gelukt, nu nog een paar en jullie zijn er (lol), tevens gefeliciteerd met je 50e.
groetjes van rob
kijk is aan oude man.
50 jaar jong en dan 124km fietsen.
dat ik dat nog mee mag maken. allemaal op 1 dag ???
heb het volste vertrouwen in jullie.
gaat goed komen.
maar snap ik het nou goed ?? gaat abraham ook mee op de fiets, of neem jij een tandem.
alle gekheid op een fietsje. succes mannen
Hallo Henry's, Het begin is er, gefeliciteerd. Nog maar een paar kilometer te gaan!!
Met vriendelijke groet Martin en Rita, we Bellen!!!
Hee succes he.Fiets ze en vooral veel plezier.
Groetjes Liesbeth
Ja jongens ik snap het best dat jullie niet alles kunnen zeggen maar we zetten wel een paar kratjes bier en barcardi cola koud voor als jullie terug zijn want wij de jongens willen al die ......heid wel horen natuurlijk hahahaha maar snapen ook wel dat jullie wilde haren al weg zijn maar daar is een spreek woord voor toch EEN VOS VERLIEST .................ok genoeg blij dat alles goed gaat nu opschieten en door fietsen ik neem eer nog 1 laterzzzz
he Gasten , gaat het goed daar ? tis jammer dat het af en toe van dat bagger weer is ! ik zou dat ook wel eens willen doen wat jullie doen , maar dan alleen met het vliegtuig ! nou sterkte ermee en ik hou jullie wel in de gaten hier op deze site , groetjes je broertje !