Henry's.reismee.nl

Rijkevorsel

Rijkevorsel: 119 km. Best gelopen!!

Half8 was het zo ver. Door de thuisblijvers uitgewuifd gingen we op pad. Onderweg verschillende mensen ontmoet oude santiago gangers enz. erg leuk. Met een windje in de rug kon bij de moerdijk de lange broek en jas uit. Om 2 uur maakten we Breda onveilig. In Galder ging het mis geen stempel bij de kerk. Dan maar in de kroeg. In Rijkevorsel was het genoeg. Net de tent opgezet. En nu?!! Aan de vlaamse frieten natuurlijk. Tot morgen

the ex red daf ruckert

henry en henry het is toch wel een frietje stoofvlees,

groetjes robbie

Cora

Nou mannen, de kop is er af. Ga zo door, rust nu maar uit en slaap lekker in het Belgische land.

Michel2

Zo heren, de kop is er af nog veel veilige km,s gewenst het liefst met de wind in de rug.

Michel KLG

KLG Europe

Goede middag mannen, we wensen jullie een goeie en veilige reis en zullen jullie dagelijks volgen, succes !!! Monique, Stefan, Ron en Richard van KLG

michel vd graaf

kijk is aan de h&h wielerploeg is al in onze deelstaat belgica. en gelijk aan de do ping (das chinees voor vlaamse patattekes).
nou mannen, veel plezante tourdagen.

Gerrit en Ina van Loon.

Jullie verslag gelezen, de plaatsen die jullie noemen komen ons zeer bekend over. In Saint Quentin is er trouwens een hele mooie jeugdherberg, daar hebben wij overnacht met een nadeel de mannen en vrouwen werden van elkaar gescheiden. Wij hopen dat de reis verder zonder materiale pech zal verlopen, en wij wenden jullie een goede pelgrimase (dit wenste een non ons in Lier waar we stempel van kregen in onze pelgrimpas.