Henry's.reismee.nl

Geeraadsbergen

124 km.

Vanmorgen eerst een fiets gerepareerd. Wuppie miste een boutje. Maar 5 minuten en het was weer klaar. Op naar Lier, stempel gehaald. Ff gegeten op naar Mechelen. Daar ging St. jacob een nieuwe dimensie toevoegen! Had ie ons al lekker voor de wind laten gaan kregen we er nu een natte verkoeling bij, regen dus. Maar het blijft lekker lopen. Langs de Dender voor de wind waren we zo op ons logeeradres.Maar morgen wordt het anders! Het vlakke is voorlopig op. Gr De Henrys

michel v/d graaf

als dat zo door gaat, dan kunnen jullie mischien beter een goede magneet achter jullie fietsen hangen.
maar als scania trukker ben je bekend met lostrillende boutjes.
dat zal jou niet uit het veld slaan.

fietse, mannen.

Ruud en Esther

Leuk om zo per dag een stukje te lezen,
succes morgen met de beklimmingen!!!!!

Theo Schuurman

Nou mannen de kop is er af ga zo door en die regen ach het is maar water.

robbie de ex red daf

hallo boys volgens mij gaat er bij een daf ook wel eens wat los, dus niet getreurd henry, enne ff goed in de lage giering kerels dan gaat het makkelijk berg op,

groet van uit het lage land

Lianne

Leuk om elke keer zo te lezen hoe het gaat, en ook erg fijn het kaartje van google waarop je kan zien waar jullie zijn ;) Mn topografische kennis is niet echt geweldig haha en dan zitten jullie al / nog maar in belgie. Succes morgen met de eerste bergen

Mieke v.d. Burg

Gaaf mannen, geniet van de patatten en lekker doortrappen morgen, offe is het al tijd voor een rustdag.
Groetjes, Mieke.