Compiegne
75 km
Regen , wind kortom het zat niet mee vandaag. Tot overmaat van ramp nog een lekke band, zelfde band ander gaatje.Wuppie tussen de brandnetels zijn schoentje ging niet los van de trapper. Al met al een dag om te vergeten. En daarom gaan we een rustdag nemen. Hier is iets te doen en als we verdergaan zitten we misschien naar konijnen te kijken in een tent en in de regen. Nee dank u. Groetjes de Henrys
Totaal kilometerstand: 506 km
hallo henrys compiegne heeft een hele oude binnenstad, erg mooi en erg smalle srtraatjes , met de fiets best te doen, met de daf rijdt je je helemaal klem, ondergetekende overkomen, krijg je zweet handjes van, jongens geniet van je rust dag en dan er weer tegen aan, groetjes robbie
Beetje jammer al die regen, hoop dat jullie geen regenbanden hoeven aan te schaffen en dat het snel beter wordt. Fijne dag morgen!!
Nou mannen dat wordt dan lekker uitslapen morgen, ontbijt op (lucht)bed, verse jus, croissantje erbij en genieten maar.
Overmorgen dus met nieuwe energie aan de volgende etappe beginnen. Goede reis verder.
Doei doei
hallo jongens,
we moesten eerst even inlezen, jullie hebben zoal e.e.a. meegemaakt! Ik vind het zo stoer wat jullie doen! We blijven jullie volgen en zijn hartstikke benieuwd naar het vervolg van 'de reis onder de reizen'...
groetjes, Bert en Alie