Henry's.reismee.nl

Groeten uit Compiegne

Dit keer live verslag uit het franse land. Heel erg leuk alle reacties. Doet de burger goed. Na de tegenslagen van gister is het heerlijk relaxen. Vandaag laaaangggg uit geslapen. Petit dejunee, de stad rond gewandeld,boodschappen gedaan voor morgen,enz. Vanmorgen nog een pelgrim gezien,hij kwam uit Spijkenisse. P.S. Hij was door zijn vrouw in Antwerpen gedropt, zo jammer he. Verder hebben we nog een stempel in ons paspoort erbij. Gisteren hebben weonze stempeltrouwens in een Abdij gehaald. Verder is het moraal goed,is alleen jammer van het weer. Maar dat gaat beter worden,zegt men. nogmaals bedankt voor jullie reacties en tot spoedig. Groeten de Henrys.

Angelique

Hoi,

De weersvoorspelling is inderdaad niet zo heel erg goed.
Denk maar dat het meeste in Nederland zal vallen ;)
En wat hier valt zal bij jullie niet kunnen vallen ... OoOoO ik ben al veel te lang wakker ... (vanmorgen om 2u begonnen 3ritjes 4klanten en natuurlijk vroeg klaar, dat weer wel :) )

Greetz,

Angelique

pa en ma

Hallo jongens hoe is het daar ?
het is hier nog steeds koud , maar wel droog , volgende week is er hier kans op 25 graden , dus wij gaan varen met de boot op de Rijn ! dus wij zullen ook gaan genieten ! wees voorzichtig , en de groetjes van pa en ma Wubben ( ook groetjes aan de andere Henry , natuurlijk !

the ex red daf

hallo boys, lekker zo een dagje rust, geeft de burger weer moed, wens jullie nog veel succes en ga er voor, mijn bewondering hebben jullie al, bij mij houd het na 40 km al op. groetjes je oud collega robbie

stefan-klg

hallo mannen, lekker zo'n dag rust, das verdiend hoor, maar vanaf morgen weer knallen hoor. hopelijk wordt het weer dan beter en krijgen jullie lekker het windje in de rug. groeten stefan-klg

Corcky klg seg maar

zeg henry en mate je ben al aardig onderweg al zeg ik t zelf. Vandaag effe rusten en dan morgen er weer tegenaan?? T weer valt een beetje tegen he, das wel jammer. maar ja je rijdt scania dus de ellende trotseren ben je wel een beetje gewend he,dan begin je al wat gehard aan zo'n fietstochie..dit is een grapje he henry!! Maar effe alle gekheid op een stokkie jullie zijn goed bezig en al een aardig eindje onderweg hou vol en geniet ervan!!!! Greetz corcky

Piet en Gerda

We vinden het heel leuk jullie zo te volgen.
Nog heel veel succes en veel mooi weer

Groetjes Piet en Gerda

Pa en Ma de Groot

Wie hebben vernomen dat het erg goed gaat .
hopen dat het weer steeds beter word .
dat jullie nog een hele fijne tijd mogen hebben
heel veel succes .
groeten van Pa en Ma . .

eric en margaretha

Hallo daar,

We lezen regelmatig jullie belevingen om op de hoogte te blijven.
Fijn dat het goed gaat jullie zijn goed op weg!
Hou vol

Groetjes uit het regenachtige nieuwerkerk

Eric en margaretha

michel v/d graaf

zo jammer he, dat jullie niet ff bakkie konden laden bij de dsm. jullie kunnen samen toch wel een 20' mee nemen. hebben wij ook is een makkie.

maar goed. hoop op zonnig weer en een beetje wind van voren. (wind uit 't zuiden is warm weer/droog)

nou trapse bikkels.

Edwin en Hanneke

Nou jongens, een kleine etappe achter de rug.
Volhouden hoor!!

Allebei de groeten.