Henry's.reismee.nl

Rustdag in Lacanau-Ocean

Jawel hoor,een rustdag genomen. We hadden het iets beter kunnen treffen. Vannacht is het gaan regenen en onweren. Zo jammer. Vanmorgen hebben we Harry uitgezwaaid. Afscheid klinkt zo raar,hopen hem toch nog een keer te zien,bijvoorbeeld in Santiago. Zijn nu en beetje aan het rommelen. Net nog een flinke bui gehad,maar het word weer wat vriendelijker. We waren allebei wel toe aan aan dag rust. Nu kunnen we morgen nog 'vlak' beginnen in de aanloop naar de pyreneeen. Warschijnlijk kijken we vanavond nog even naar de reactie's. Die doen ons veel plezier en geven ons goede moed. Daar voor erg bedankt. Voor nu groeten uit Lacanau Le Henrys

johnny

hoi Mannen,

wellicht een idee , om als je vandaag toch wat rustiger aan doet , om wat fotoos te plaatsen , ik ben die fotoos uit Luxemburg nu wel zat ! Lacanau ! dat wil ik zien !
gr, broertje

Corina Krijgsman

Hallo mannen,
Wat nu een rustdag? Dat is vast lekker, geen trappers onder de voeten en een fijne stoel om op te zitten.Jullie drinken vandaag vast iets anders dan water en sportdrank. Jullie zijn al een mooi eind op weg, nog heel veel fietsplezier en groetjes.

pa en ma de groot

jullie hebben vandaag een lekkere rustdag en morgen weer bergje op bergje af, heel fijn dat de reis zo voorspoedig gaat, heel veel succes.
pa en ma

the ex red daf

hallo boys, lekker hoor zon buitje, maar ja het woord steeds mooier het weer dus geniet maar ff van de regen, (lol) ik kan de komende dagen jullie avonturen niet volgen helaas , want ik ben voor mijn nieuwe hobby, nl.autoracen tot zondag naar spa, ik zal binnenkort er eens iets van op hyves zetten, wel veel succes de komende dagen en tot horens, groetjes robbie

Oscar

Ja mannen, nu begint het serieuze werk.
Veel plezier in de bergen, het zal zeker mooie plaatjes opleveren.
Groetjes Nita & Oscar.

naris,betie,krisma,arsheni en ranjanie

Heeey Henryyyy,:D
Hoe gaaat het met je en hoe verloopt je reis tot nu toe vind je het nog wel een beetje leuk :D je hebt zeker al veel mooie dingen onderweg gezien he:p
Verder wensen we jou hele leuke gezellige dagen

Groetjes Naris,Betie,Krisma,Arsheni en Ranjanie