Rustdag in Lacanau-Ocean
hoi Mannen,
wellicht een idee , om als je vandaag toch wat rustiger aan doet , om wat fotoos te plaatsen , ik ben die fotoos uit Luxemburg nu wel zat ! Lacanau ! dat wil ik zien !
gr, broertje
Hallo mannen,
Wat nu een rustdag? Dat is vast lekker, geen trappers onder de voeten en een fijne stoel om op te zitten.Jullie drinken vandaag vast iets anders dan water en sportdrank. Jullie zijn al een mooi eind op weg, nog heel veel fietsplezier en groetjes.
jullie hebben vandaag een lekkere rustdag en morgen weer bergje op bergje af, heel fijn dat de reis zo voorspoedig gaat, heel veel succes.
pa en ma
hallo boys, lekker hoor zon buitje, maar ja het woord steeds mooier het weer dus geniet maar ff van de regen, (lol) ik kan de komende dagen jullie avonturen niet volgen helaas , want ik ben voor mijn nieuwe hobby, nl.autoracen tot zondag naar spa, ik zal binnenkort er eens iets van op hyves zetten, wel veel succes de komende dagen en tot horens, groetjes robbie
Ja mannen, nu begint het serieuze werk.
Veel plezier in de bergen, het zal zeker mooie plaatjes opleveren.
Groetjes Nita & Oscar.
Heeey Henryyyy,:D
Hoe gaaat het met je en hoe verloopt je reis tot nu toe vind je het nog wel een beetje leuk :D je hebt zeker al veel mooie dingen onderweg gezien he:p
Verder wensen we jou hele leuke gezellige dagen
Groetjes Naris,Betie,Krisma,Arsheni en Ranjanie