Henry's.reismee.nl

Saint Jean de pied Port

71 kilometer vertrokken 8.00 aangekomen 15.00 gemiddeld 16,1 Km.

Nou,dat was wat! Bergje op berg af en weer op. Maar,helemaal verkeerd ging het niet. Konden er aardig de gang in houden. Was weer mooi weer,soms misschien iets te warm. Maar we zijn niet ondankbaar,beter als regen. Maar berg op kan het toch erg warm worden. Lekke 'koppakking' je kent dat. Onderweg in Saint Palais hebben we ieder zo'n 10 kilo bagage retour gestuurd. Pssst!! zaten dingen tussen die we nog niet hadden gebruikt. niet verder vertellen he! Al met al zijn we daar een uurtje mee bezig geweest. Na aankomst eerst eens wat gegeten en gedronken. Toen eens op zoek naar een slaapplaats. Die hebben we gevonden via het bureau van Compostella. Zitten nu in een refugio,soort herberg voor pelgrims,in de citadel. Straks gaan we biertje kopen en happie doen,errug fijn!! En dan morgen is het tijd voor de koniginnerit we willen proberen om in Pamplona te komen,maar daar zit nog een aardig pukkeltje tussen! We gaan het zien,we doen ons best. Voor de laatste keer A demain, Le Henrys

Totale kilometerstand:1602 km

michel v/d graaf

kijk nou gaat het gebeuren.
10 kilo retour gestuurd ???
heb je je portomonnee terug gestuurd, gebruik jij toch niet. ouwe hollander's.

hoe zeg ie nou tot morgen in 't san sebastiaans.
(a die jos) hasta que madrugada.

zo dat hadde jullie niet verwacht van een trucker,he

Martin en Rita

Nog effe, en dan overschakelen mannen. Ik heb het nog zo gezegd, jullie gaan het halen!! De Basken ontvangen jullie met open armen. Het gaat jullie goed af, en dat is gegund, hou vol, en jullie droom wordt bewaarheid. Heel veel succes!! groeten Martin en Rita

gerrit en ina

Jullie schieten al lekker op. In Pamplona is ook een grote refugio met wel honderd bedden in 1 ruimte
met stapelbedden. Ik ben benieuw of jullie daar ook overnachten. Er is daar in de buurt ook een gelegenheid om te eten speciaal voor pelgrims.

pa en ma Wubben,

Hallo Jongens, wij zijn vandaag weer thuis gekomen van ONZE vakantie , het weer was goed , en alles is buitengewoon verlopen , hoe is het bij jullie ? volhouden he ! jullie zijn over de helft !