Cavia
71 km gemiddeld 16,1km/u
Weer een zware dag. Vanmorgen begon met 7 graden koud dus, maar we konden er gelijk tegenaan. 3km a 6% dus!! Het was zo weer warm. Even waren we de weg kwijt, maar naar verloop van tijd kwam er weer iets bekends, Ah! Links af. En.........700 meter a 14% best gelopen. Natte rug dus! En een stukkie lopen! Via een park kwamen we in Burgos binnen. Eerst weer stempel gehaald en toen ff op het terras. Om 2 uur werd het toch weer tijd om verder te gaan en na 23km zijn we op een camping terecht gekomen, Met restaurant! Wat zorgt jacob toch weer goed voor ons. Asta manana Los Henriques
Totale kilometerstand 1921km
bedankt voor je sms-je , echt top dat jullie al zo ver zijn ! en volhouden dat laatste stukkie .en die rekening van dat terras die zie ik wel een keer ! groetjes eric (net in de club 30+) en margaretha.
Hoi Henry en Henry, het gaat echt goed he? Super dat jullie het zo volhouden! Nog veel succes en ook genieten onderweg!!!!!!!!
Nou mannen wat zijn jullie toch goed bezig. Ik had vandaag ook een natte rug maar dan van het zonnen. Het is hier ook zomers warm en die extra dag vrij vandaag (pinksteren) heb ik dus benut met zonnen.
Ik heb intussen diep respect voor jullie!!! Ga zo door.
Adios............................
Hallo Henry, Het gaat heel goed dat moge duidelijk zijn.
Effe niet van ons gehoord maar we volgen het zeker wel. Mooi resultaat tot nu toe, maar wel verschikkelijk zwaar. En als ik jou dat zo hoor zeggen, dan hoeft daar niemand aan te twijfelen. We hebben veel respect voor jullie onderneming, en als je weer terug bent, nemen we er een op het succes!! De hartelijke groeten ook voor de andere Henry, ook voor hem heel veel sterkte en succes in deze zware strijd. Jullie gáán het halen. Vriendelijke groeten Martin en Rita.
Even een paar dagen thuis en dus jullie prestaties bewonderd. Wat zijn jullie al ver!! We waren eerst in Zwitserland en daarna een weekje zeilen in Zeeland. Binnenkort gaan we voor langere tijd inschepen en zullen dan niet zo goed alles kunnen volgen. Heel veel succes en we hebben er alle vertrouwen in dat jullie het halen en gezond weer terug komen.