Henry's.reismee.nl

Samos - Spanje

58 km in 4u 10 min. gemiddeld 14km

Hoe het begon? Gewoon op staan en op de fiets klimmen, en dan 33km klimmen van 600mtr naar 1350mtr met ca. 7% en het laatste stuk van 8 tot 10% Op die klim waren we 3u en 9min bezig met gemiddeld 10km p/u en......... koud en nat. Echt koud 13gr. Toen naar beneden en werd het nog veel kouder. Ondanks dat, toch een top van 48,6km p/u. Het weer zit even niet mee en dat is jammer, maar ach we hadden niks te klagen tot nu toe. Het ergste qua klimmen hebben we nu gehad. Alles word van nu af aan korter en lager. Nog drie dagen. Als je eraan denkt is alles alweer snel voorbij. Door de 50km per dag hebben we rustig de tijd om te genieten van die laatste dagen, wat erg prettig is.

Asta manana, los henriques

totale kilometerstand: 2316km

the ex red daf

jongens nog ff een stukkie en je bent er, geniet nog even van de slakkegangetje van de fiets eenmaal thuis gaat alles weer wat gehaaster, wanneer komen jullie terug amigos
groetjes van robbie

johnny

Hoi Mannen,
hoe gaat het ? ben even op onderzoek geweest , en nu schijnt het zo te zijn dat jullie aan het begin van de reis een stempeltje vergeten zijn ! dus het voorstel is dan ook maar om de fiets even om te draaien en deze even op te gaan halen ! hahaha grapje ! groetjes je broertje !