Henry's.reismee.nl

Arzua

45km in 3 u 5min gemiddeld 15km/u

Lekker op het gemak. Nog niet alle kleding was doorg, maar toch op pad. Vandaag iets beter weer. We hebben zelfs de zon nog even gezien, maar toch ook wat regen gehad. Hier en daar ff koffie gedronken. Net toen we onze intrek genomen hadden in de Hostal ging het weer regenen. Maar de fietskleding is nog droog. Kunnen we morgen droog op pad. Want we zijn door de schone fietskleding heen. Morgen dus de laatste etappe en hopen die droog af te leggen. Het is nog 50 km. Het zal vreemd zijn. Na vier en halve week fietsen, maar ook een heel goed gevoel geven daar op het plein voor de kathedraal. We kijken er naar uit. Asta manana. Los Henriques

Totale km stand 2410,8 kilometer

oscar

Mannen nu echt de LAATSTE LOODJES !
Geniet ervan het is zo voorbij.
We zullen eraan moeten wennen om geen verslagen meer te lezen.
Ben benieuwd naar de foto's.

gerrit en ina

Geweldig nog 1 dag en dan mogen jullie het compestelaat in ontvangst nemen. Ik ben benieuwd hoe jullie het allemaal ervaren, de kathedraal en alles daar om heen. Probeer zondag een mis bij te wonen, heel indrukwekkend.
groetjes gerrit en ina

the ex red daf

wel heren het doel is nu echt inzicht, hebben jullie toch mooi maar even gedaan, geniet van de laastkilometers en geniet ook van de kathedraal heb hem wel eens op de tv gezien, lijkt me heel mooi als je na zo een rit het doel berijkt, groetjes robbie

Rita en Martin Oudewater

Hallo Henry en Henry, een beetje emotioneel welliswaar, maar we hadden graag in Santiago de Compostella willen zijn, bij jullie aankomst. Dat gaat niet, dus vanuit Oudewater de gelukwensen voor jullie enorme prestatie, en voor het behalen van jullie gekoesterde wens. Geniet ervan het is eerlijk verdiend!
Ik loop een beetje vooruit op de feiten maar ik gun het jullie van harte, dus de laatste veilige km toegewenst. We kijken uit naar jullie foto's en het verhaal wat erbij hoord. We zien en spreken elkaar nog. Met vriendelijke groeten, Martin en Rita

Johan en Carla

Hoi Henry's
Wij wensen jullie erg veel plezier met jullie laatste tocht van morgen. Geniet ervan!!!!!!! Jullie zijn TOP.
Het zou fijn zijn als jullie op deze laatste tocht vergezeld gaan met de zon.
Heel veel groetjes en tot in HOLLAND!!!!
Johan en Carla

Rene

hey jongens na jullie even gesproken te hebben
gisteren . nog ff de laatste meters afleggen
en dan lekker even uitrusten .pracht prestatie ook ik ben trots op jullie
gr Rene.v. Leeuewen

Corina Krijgsman

SUPER gedaan mannen!!!!
Wat een prestatie, lekker van genieten.
Wat word de volgende fietsvakantie??Ha Ha

Ruud van der Meer

wat een goed gevoel moet dat jullie geven!!! ik vind het knap en ik hoop dat de terug reis ook goed verloopt al zal deze wat sneller gaan. nou heer krijgsman nog een fijne week met Cobie en de BP-LZ-06 stat dan natuurlijk weer klaar voor zijn baasje groetjes Ruud

Luitjes uit de kei ...Leeuwarden

Toppie Jannes Jongens dat jullie het hebben gehaald terug weg is altijd sneller en makkelijker ik zou het gewoon doen moet lukken in twee weken maar pak het vliegtuig maar we zijn benieuwd naar jullie verhalen....maak er nog een paar leuke dagen van en dan tot laterz in....HOLLAND Groetjes van hier...

rene vl

oke jongens gefelisiteerd met deze uitdagging
Ik zij het al eerder ik ben trots op jullie
Goed gedaan en niet voorniks getraind
Ik spreek jullie later jongens En nog veel plezier
Groet Rene

ria-henk@kpnplanet

Hallo boys we vinden het geweldig en hebben jullie met spanning gevolgd .
Gefeliciteerd geniet nog even en een goede terug reis .
Wij stappen zaterdag in de auto voor ongeveer 1089 km
Gr Ria en Henk .