Henry's.reismee.nl

Rustdag 1 Santiago de Compostella

0,0 kilometers!! Ha ha,is dat ff lekker,joh!! Maar erg vreemd ook. Om 9.50 schrokken we een keer wakker. Best gelopen,ontbijt gemist. Echt raar om nu zo uit bed je zooitjeNIET bij elkaar te moeten rapen. Best relaxed.Hebben de fietsen weer uit de werkkast gemanouvreerd. Best een karwei op zich. Een kast van 2,5mtr bij 1,5mtr,maar ze hebben er in gestaan. Zijn toen oppad gegaan om de fietsen af te geven bij het transportbedrijf. Dan loop je de straat uit en dan komje die en gene weer tegen. Een stel uit Boskoop, een man uit Dedumsvaart die we al eerder gesproken hadden. Het vrouwtje uit Drachten. Het is net een reunie. Iedereen verteld zijn eigen verhaal. Heel veel herkeningvan allemaal. Na dat we de fietsen af gegeven hadden zijn we gaan ontbijten,moest ff gebeuren ivm de zware inspanningen,ha ha. Daarna zijn we naar de Cathedraal gegaan voor de mis,dat zou indrukwekkend moeten zijn ivm het wierrookvat. Maar het blijkt dat er voor betaald moet worden,commercie,dus. Als een organisatie of gezelschap genoeg betaald word het vat door de kerk geslingerd. Het vat is +/- 1,5mtr hoog en word door een paar man aan een lang touw via het plafont door de kerk heen en weer geslingerd. Helaas vandaag dus niet. Maar het is niet allemaal pech en zweten vandaag. Nou,zweten wel een beetje. Sinds vanmorgen doet hier zich een natuur fenomeen voor, jawel de zon!!!!!!! erg fijn. Terrasje hier,terrasje daar,wat een leven! daar hebben we het allemaal voor gedaan. Hoorde vanmiddag van het grote aantal reacties dus we konden niet langer wachten. Heel leuk omdat te lezen. Wij zijn ook bere trots dat we het gehaald hebben. De reacties doen dat gevoel alleen maar groter worden. Vanavond gaan we spaans/chinees eten! we gaan het mee maken wat ze ons voor schotelen. Voor nu Adios y asta manana,Los Henriques

joyce

Geweldig!!!!Jullie hebben het gehaald,had ook niet anders verwacht Oom!!!
Je mag trots op jezelf zijn.
Dit is toch een ervaring om nooit te vergeten,en zeker niet het doel en de gedachte achter je toch.
Vind het echt heel bijzonder.
Zeker de speciale sms heb daar veel bewondering voor,vind het gewoon heel mooi dat je dat hebt gedaan.
Nu nog even genieten en dan zondag mag je je vrouwen weer in je armen nemen en knuffelen.
Geniet nog even en een goeie reis.
Ben benieuwd naar je foto's.

Groetjes van je nicht

the ex red daf

hallo henrys, hebben jullie op zo een dag geen last van de fiets benen, want ik denk zo die benen zijn gewent om te pedaleren(nieuw woord), en nue lopen ze van terras naar terras of te wel van cervesa naar cervesa, proost mannen en tot het volgende verhaal groetjes robbie

anneke

wat een prestatie van jullie ik neem mijn petje voor jullie af speciaal voor jullie opgezet .
ik zie het in de familie niet iemand nadoen wat je gepresteerd hebt wat een hint he.
geniet nog van de dagen maar dit nemen ze je niet meer af . groetjes