Weer thuis
Zevenhuizen/Berkel&rodenrijs, 2460Km reistijd 7.00 gemiddelde snelheid 800km/u

Jawel,dat was snel. Even overstappen in Madrid en dan sta je weer op Schiphol. Wat een verrassing wie daar allemaal waren gekomen om ons te verwelkomen. We verwachten wel iets, maar je bent toch blij verrast als er zo'n club staat te zwaaien. Geduld moesten ze nog wel even hebben. Voor dat we onze bagage hadden ging er nog wel wat tijd overheen. Een van onze tassen was bij de transfer in Madrid achter gebleven. We bleken niet de enige. Even een formulier in vullen,je weet hoe dat gaat. En de vrouwen (van ons) maar wachten. Eindelijk was het dan zover,langs de douane en dan...... dikke knuffels van vrouw en kinderen,vaders en moeders,neef en nichten,vrienden. Echt te gek!! Inmiddels is het bagage probleem opgelost, rond 19u werden we gebeld en word de tas vanavond nog afgeleverd. In de komende dagen hoop ik jullie van het lang beloofde beeldmateriaal te voorzien. Ast.. Euh tot morgen?! tot snel maar
Welkom thuis, ik heb genoten van alle berichten van afgelopen weken. Geniet maar lekker van alle aandacht van het thuisfront.
Doei doei
welkom thuis, mooi dat er zoveel mensen waren voor jullie op schiphol, geeft een goed gevoel volgens mij.
die bagage is wel erg snel weer op zijn plek , zouden ze het dan toch nog eens leren die airliners.
wel jongens geniet nog even van je thuis zijn en henry kr binnenkort kom ik wel een keer naar klg op vrijdag misschien zie ik je daar wel een keer.
groetjes van robbie, die gisteren ff in een grijze daf heeft gezeten ,is dat wat?!
zo bikkels, het zit er weer op.
jaren naar toe geleefd. en na 1 mislukte poging nu dan eindelijk succes. geweldige prestatie.
en nu een zwart gat, of weer een volgende uitdaging.
op de fiets naar de chineese muur en dan bedoel ik niet de chinees op de hoek.
of totaal niks doen, niet aftrainen en de kilo's vliegen er weer aan.
hahaha.
rust nog ff op je gemak uit. hoop spoedig weer eens een ritje liffre samen gezelli.
nee niet op de fiets.
Jaja het was leuk om jullie op te halen.
Eindelijk weer de bekende tronies te zien waar we
zolang de avonturen van hebben gevolgd.
Gelukkig hebben jullie geen problemen gehad onderweg.
En zijn jullie weer veilig thuis.
We kijken uit naar de foto's van de reis.
Groetjes..
hoi hoi henri's welkom thuis , en heerlijk weer in je eigen bedje!!! was leuk om al je verhalen te lezen! we zijn benieuwd naar jullie foto's!!
groetjes
de wubjes
hoi henri's welkom thuis , lekker weer in je eigen bedje! en om het thuis front weer te zien!! lhet was leuk om jullie verhalen te lezen, en we zijn erg benieuwd naar de foto's!!
groetjes
de wubjes
We vinden het een geweldige prestatie van jullie om deze pelgrimstocht te volbrengen ,
de verhalen waren leuk om te lezen
groeten Theo en Joke
oke, mooi mannen gefeliciteerd jullie hebben t maar volbracht , jullie zijn weer thuis en je kan wel zeggen vanalles wat meegemaakt mooie en verhalen geniet nog ff van je rust gr ik ga je nog spreken . groetjes HENK en DET