Word er niet meer over fietsen gesproken dan?!
04 okt. 2009
🇳🇱
vanuit Nederland
Wat dacht je dan? Natuurlijk word er nog over fietsen gesproken. Er word alweer gepuzzeld voor volgend jaar. Nee,niet weer naar spanje of zoiets, maar een rondje nederland. Dat is debedoeling tenminste. Samen met Cobie hoop ik nederland rond te rijden. We kunnen dan bijvoorbeeld van ons thuis uit naar de kust en daar de LF1(Noordzeeroute) oppakken en zo langs de kust richting noorden gaan. De dagafstanden zullen lager uitpakken. Dit was een voorwaarde in de onderhandelingen,hi hi. Nee hoor,geintje,maar we gaan t gewoon rustig aan doen.Je hebt verschillende mogelijkheden, van de LF1 kan je het Pieterpad weer volgen naar het zuiden of langs de grens weer naarbeneden gaan. Zijn we het zat kunnen we de LF4bij Enschede oppakken richting huis en gaat het goed dan gaanwe nog een ommetje door limburg en brabant maken,we gaan het zien. Maar dat we ermee bezig zijn is zeker. Er is zelfs al een nieuwe fiets besteld
. Het duurt nog even maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen.Doordat de fabrikant in serieszijn verschillende modellen maakt,moet ik tot week 46 wachten.De keuze is gevallen op een koga myata.
(zie foto)Weer een kwaliteit beter, hoop er veel kilometers en plezier mee te gaan beleven samen met m'n meisje. En wie weet, als het goed gaat volgend jaar, kunnen we samen nog een keer naar spanje.

04 okt. 2009, 18:49
rondje nederland !!
das het mooiste land en vlak onder de neus.
ben ook bezig met rondjes nederland, ook op nieuwe fiets ( een DL650 ).
van arbo dienst mag ik niet werken, maar wel fietsen.
zo'n 150 a 200 km per dag. o ja, had ik gezegd dat het een motorfiets is ???
gaat wel goed komen met jullie op de fiets.
ps waarom geen tandem. jij trappen en vrouwtje stuurt en geniet.
gegroet michel
14 okt. 2009, 21:08
mooi fietsje, veel plezier ermee.
Heeft Cobie ook een goeie fiets of is dat
een gewone toerfiets?
ciao Ozzie