What a beautiful day
18 apr. 2010
🇳🇱
vanuit Nederland
Vandaag weer eens op de fiets geklommen. Heerlijk weer.
Lekker door de polder een rondje gemaakt. Even relaxen na een spannende week. Cobie haar moeder ligt in het ziekenhuis en heeft nogal een heftige week achter de rug. Gelukkig gaat het heel langzaam weer de goede kant op. Dus was het even tijd om het hoofd even leeg te maken. We zijn via Waddinxveen en Boskoop door de polders en tussen de boomkwekerijen door naar Alphen a/d rijn gereden. Via Hazerswoude en Moerkapelle zijn we weer op huis aan gepeddeld.We zijn al stiekem aan het oefenen voor de vakantie. Samen hopen we dan de 'Ronde van Nederland via LF routes' te gaan ondernemen. Het is een route die globaal langs de kust en de duitse grens loopt. Hij is +/- 1200 km lang. Of we hem helemaal gaan rijden gaan we nog bekijken. Op het internet hebben we al verschillende verslagen van gelezen en dat maakt nieuwsgierig. Het ziet er allemaal erg leuk uit. We hopen via trekkershutjes en Bed and Breakfast de route te gaan volgen. Hoef de tent niet mee en dat scheelt weer in bagage. In de buurt van Enschede kunnen we dan nog beslissen om daar al richting huis te komen of gewoon het rondje af te maken. Dat is dus wat we van plan zijn nu maar afwachten wat de weergoden voor ons in petto hebben.

25 apr. 2010, 13:18
raar, als het over rijden gaat krijg je wel reactie's.
ik ben ook aan het fietsen ( zo'n 1 waarbij je zelf moet trappen ) en heb diep maar dan ook diep respect voor je.
ik mocht eerst maar 10 minuten heen en 10 terug.
en toch altijd wind tegen ???
sinds afgelopen vrijdag mag ik al zo'n 40 minuten fietsen, maar tering dat valt tegen op zo'n zadeltje al je de bank thuis gewend bent inmiddels.
maar blijf vooral zo doorgaan met fietsen, maar inhalen doe ik je niet.
groeten uit vlaardingen.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}