Henry's.reismee.nl

Fietstocht in gevaar.

Au!! Pijn
Frown
Had ik sinds t weekend al een raar bultje op m'n been/kont, ja,net op t verkeerde plekje dus. Het was dus een steenpuist,zo jammer he! Nou moeders gaf een liefdevolle behandeling met zalfje en een mooie pleister
Laughing
En ikke op pad met pleisters en zalf en smeren en plakken. Een kleuterklas zou jaloers worden. Maar nu donderdag was t nog niets beter, in tegendeel , t bleef rommelen. Dus vanavond t HAP maar eens gebeld. Mocht ik langs komen joh! Ik daar langs gereden en niks hoor hielp niet. Dus naar binnen. Werd ontvangen door een charmante dame in witte lin.. euh jas. Ze zou wel even kijken,zei ze. Dus op die tafel en daar lig je dan,hulpeloos naar t plafond te kijken. 'Nou,zei ze, t is inderdaad een steenpuist'. Heb je zoiets van dat had ik zelf ook al ontdek,ja. Die begint te knijpen,tranen springen in je ogen,zegt ze; 'dit kan pijnlijk zijn!' Ja,dat had ik ook al gemerkt,half kussen op gevreten,je laat je niet kennen als vent zijnde,toch?
Surprised
Maar t wilde niet open springen. Staat ze daar ineens met een mes voor m'n neus,crisis! Gaan we doen dan?! Nou ze ging m ff open snijden. Nou weet ik niet hoelang dat mes al in de keuken gebruikt was? Maar na een paar keer heen en weer was t toch voor elkaar. Verbandje er op en een pleister,niet zo'n mooie als van m'n meissie,klaar en mocht weer naar huis. Moest wel 4x per dag in een sodabad gaan zitten en dat was het. En geplaagd door helse pijnen werd ik heen gezonden. Nou hebben wij geen bad en geen kinderbadje,dus waar ga je dan in zitten? Ben ik bij de buren geweest,maar bij hun in de vijver mag dus ook niet. Wat een narigheid.Nou heb ik ook weleens vernomen dat je verdriet en pijn van je af moet schrijven. En... t hellupt joh! Voel me stukken beter,echt! Maar fietsen zit er dus ff niet in. Gaan maandag kijken hoever t genezingsproces gevorderd is en dan zien we verder. Als t half kan gaan we helemaal he. O ja,hoeveel hechtingen ik had? Geen!! Voor nu groeten van mij en de verpleging. We houden u op de hoogte.

Hans en Lida

Dit is niet fijn, Henry sterkte ermee en we hopen dat jullie toch nog kunnen gaan fietsen. Groetjes uit Heerhugowaard

the ex red daf

das niet zo mooi ouwe jongen, had ze vroeger ook wel eens en daar word je niet vrolijk van, hopelijk gaat het gauw weer over en kan je alsnog fietsen.

sterkte en tot horens
robbie

Cora

Als je nou een grote zwemband op je fiets prepareer dan kan het fietsavontuur gewoon doorgaan ;-)
Sterkte!

Astrd & Kees

Da's niet zo mooi , maar goede tips zijn altijd welkom toch?
Doe's gek begin aan je tweede jeugd , gaat eens bij een speelgoedzaak binnen niet langs maar binnen.
Koopt een opblaasbadje vullen met water of wat dan ook en vier ker per dag je plastic eendje uitlaten .
Met de smoes moet hem leren zwemmen.
effe sereneus hoop dat het toch nog een beetje goed komt.
boel veel sterkte

Angelique

ai ai ai dat klinkt allemaal heel erg pijnlijk.
Een voorspoedig genezingsproces zodat je fietstocht toch doorgang kan hebben. ... Of heb je een 'bezemwagen'?, die achter jullie aan kan rijden ;)