Henry's.reismee.nl

De proloog

Zo, de kop is eraf. Vanmorgen alle spullen aan de fiets gehangen en in alle stilte vertrokken.

Onderweg in Voorburg maar even een terrasje gepikt. Lekker in de zon even de lunch gebruikt. Wat een vakantie gevoel. Bij Scheveningen hebben we de route opgepakt en via het waterwingebied door de duinen richting Katwijk. Wat een rust!1 Het deed ons denken aan vroeger als je achterin het weiland in het gras lag. Je hoorde niets als vogels. Weinig fietsers te zien, wel veel zand. En... als je dacht dat het vlak was? Nou mooi niet, het hobbelt er aardig. Helaas liet de zon ons van af hier een beetje in de steek.Op de boulevard van Katwijk maar weer even wat gedronken en toen weer verder. Hebben in Noordwijk wat boodschapjes gedaan en zijn toen op zoek gegaan naar een slaapplaats. Zitten nu op de camping in een trekkershutje. En kijken uit naar de dag van morgen . Vandaag 55 kilometer gedaan. Voor nu groetjes en tot morgen. Cobie en Henry

Cora

Nou dat klinkt allemaal erg leuk. Het tempo zit er al goed in, houen zo! En met de ongemakken? Helemaal genezen?
Veel (fiets)plezier en wat al niet meer wat je onderweg tegenkom.