Henry's.reismee.nl

Phff!!! Warm he?!

Ik ben de vakantie bijna alweer vergeten. Maar ja,zo gaat dat nou eenmaal. Als je vroeg gaat, zie je nu iedereen vertrekken naar zonniger oorden. Maar........,ik heb nieuws! Daarvoor hoef je niet naar het buitenland! Wat een weer,soms een beetje puffen en zweten, maar ach ook dat went. En het uitzicht van achter het stuur word er mooier van. Er komt wat voorbij rijden,wat een uit zicht!! Errug fijn hoor. Ik ben vooral bezig in de zeecontainers,het werk is lekker aangetrokken dus er is genoeg te doen. Soms zit ik de hele dag in de stad en omgeving en dan weermag ik eens wat verder weg. Ben s'avonds nog weleens thuis en dat bevalt goed. Laat dan de truck in Rotterdam staan en kom met t service autootje naar huis. Van de week een beetje van alles gedaan. Maandag in Nijmegen wezen lossen en terug geladen op de terugweg. Dinsdag een beetje van terminal naar terminal zitten rijden.Tot dat ze er achter kwamen dat er een foutje was gemaakt met een referentienummer. En..... toen hadden we ook weer retourlading. De goede container brengen en de verkeerde weer mee terug. Een soort bezigheids therapie dus. Ik kreeg een nieuwe chauffeur mee, want er gaat een collega vertrekken,zo gaan die dingen soms.Donderdag eerst een container geladen en op de maasvlakte ingeleverd.Toen ging telefoon, je moet naar Bremen. Heb toen gekoppeld met een andere collega en zijn container in geleverd. Omdat het om een koelcontainer(reefer) ging voor duitsland,en die gekoeld moest blijven, moest ik een chassis met generator gebruiken. In rotterdam een reefer opgezet en toen op pad. Op m'n laad adres moesten de goederen nog gekeurd worden en daar door werd het wat later. Uiteindelijk vertrok ik om 16.30 richting Bremerhafen. Door de vakantie was het niet erg druk,dus het reed aardig door. So far so good, maar net voorbij Nunspeet ging het mis. Ineens stonden we stil op de A28. Er bleek een bermbrand te zijn en het vuur was naar de middenberm overgeslagen. Ja, en daarsta je dan. Eerst maar eens koffie gezet en eens een boterhammetje gemaakt. In paniek kunnen we altijd nog raken,toch? Na verloop van een half uur kwam de politie de luxe wagens er tussen uit halen. die moesten eerst weg en dan zouden ze zich om de vrachtwagen bekommeren. Met de luxe wagens weg en de agent steeds verder weg kwam er steeds meer ruimte. Best gelopen,er zit ook een achteruit op die truck van mij! Dus in z'n achteruit zo'n twee kilometer terug gereden naar de afslag Nunspeet en met een flinke draai de oprit af naar beneden. Daar aangekomen stond de dienstdoende agent een beetje raar te kijken. 'Waar kom jij vandaan' vroeg hij. 'Nou,van die kant' zei ik. 'Maar het is niet de bedoeling dat de vrachtwagens dat ook gaan doen'zei hij. 'maar ik ben er nou toch' zei ik. Met nogeens de mededeling dat dat niet de bedoeling was moest hij me toch kwijt en liet me door rijden. Via Elburg ben ik binnen door weer bij Weesp de snelweg op gekomen. Je maakt wat mee zo onderweg.En zo kwam alles toch weer goed en kon ik m'n container op tijd afleveren. De andere dag heb ik in Bremen weer een container op gezet en aansluitend nog gelost in Utrecht. Op die manier werd het toch weer een leuk weekje en staan we weer gereed voor de volgende week. Nou vanavond moet t dan gaan gebeuren,worden we wereldkampioen of niet. Ik ben er klaar voor. Tot de volgende mail groeten Henry

Cora

Hahaha, die charmes van jou doen het ook altijd hé. Maar inderdaad zo maak je nog eens wat mee. Dus je zit nu in je oranje outfit voor de t.v.? Ben je toch fan van het voetbal geworden? Veel plezier.

graafie.

ja vriend, dat uitzicht, dat mis ik nog wel eens.
maar met deze temperaturen camperen in zo'n sjieke daf met 6 cilinder airco. weet niet of ik dat nou echt mis.
maar het is wel duidelijk dat ik met dit weer de dieve moord stik.
maar uh, veel plezier in de containers.